Referanser​

​​Kjørelærer Silje Brendengen, 0045 53 63 93 77

''Jeg flyttet fra Norge til Danmark fordi jeg skulle gjøre noe nytt. Kjørelærer var noe jeg hadde tenkt på en stund, men mulighetene for å komme inn på skolen i Norge var små. Jeg bestemte meg for å starte hos City-driver, og det har jeg ikke angret på.

​​

Jeg er utrolig fornøyd med mitt forløp i kjøreskolen. Claus er en lærer med enormt stor faglig kunnskap som han vidreformiddler på en veldig god måte. I kjøreskolen kan man virkelig være seg selv og man føler seg trygg selv i uvante situasjoner. Undervisning to ganger i uken og konsentrert lesning både hjemme, og sammen med mine klassekammerater, gjorde det mulig for meg og bestå begge eksamner på første forsøk.

​​​

Jeg kan varmt anbefale kjørelærerutdannelsen hos City-driver, skulle jeg valgt om igjen hadde jeg gjort det på nøyaktig samme måte.''

Kørelærer Lene Glavind

"Allerede som 18 årig, da jeg stod med mit kørekort til personbil i hånden tænkte jeg; kørelærer, det vil jeg være. Drømmen havde jeg stadig og valgte at begynde i køreskolen som kørelæreraspirant. Det viste sig snart, at Claus er en dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig. Atmosfæren i køreskolen bærer tydelig præg af et godt socialt miljø, hvor både lærer og elever trives

Undervisning 2 dage om ugen og flittig læsning derhjemme bærer skylden for, at det har været muligt at gennemføre uddannelsen på kortest mulige tid og, at bestå alle prøver i første forsøg.

​​

Jeg har fået fuld valuta for pengene i mit valg af City-driver og selv efter, at jeg er færdiguddannet kørelærer, giver Claus gerne et godt råd med på vejen."

Kørelærer Karsten Madsen

"Min interesse for at blive kørelærer har jeg opbygget i kraft af, at jeg løbende gennem en årrække har udvidet mit kørekort til alle kategorier. I 2010 syntes jeg, at jeg havde det nødvendige overskud og jeg tog beslutningen om at læse til kørelærer til personbil.

Jeg søgte på nettet efter kørelæreruddannelsen og fandt Køreskolen City-driver, som udbød denne særlige uddannelse. I forhold til uddannelsen og dens varighed faldt jeg for den økonomiske gennemskuelighed gennem hele forløbet og især ikke mindst den samlede pris. Det kræver en personlig indsats, hvis uddannelsen skal gennemføres på kortets mulige tid. Jeg valgte derfor at læse på daghold to gange om ugen, og med Claus´s undervisningsmåde og engagement kunne det ikke andet end lykkes.

I dag står jeg her som nyuddannet kørelærer og glæder mig til at komme i gang med at uddanne unge mennesker til at færdes i personbil ude i trafikken.​"

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »