Trafiksikkerhed​

Hos køreskolen city driver sætter vi sikkerheden i trafikken højt.

Det løser vi bl.a. ved at vi i undervisningen prioriterer at du får et indblik i, og en dialog omkring, hvilke ting der gør at man undgår at bringe sig selv i de situationer hvor det kan gå galt.

Der er blandt andet to ting som en ny billist skal tage højde for. Betjening og beherskelse af bilen (1), men (2) i overvejende grad at opfatte og bebømme trakikken, også i kritiske situationer. Det er svært at opnå mens man tager kørekort, men noget man får erfaring i efter de første år bag rattet.

Vi er i køreskolen meget bevidste om at der er et særligt behov for at der bliver lagt stor vægt på undervisning og dialog om risikoforhold der medfører mere eller mindre omfattende ulykker. Vores mål i Danmark er max 200 trafikdrab om året. Vi er naturligvis alle interesserede i at nå ned på dette tal. Så netop derfor køreskolen også aktivt for bekæmpe ulykkerne, gennem undervisningen.

Uddrag fra Rigspolitiets Lærervejledning. "Et væsentligt element i køreuddannelsen er bearbejdning af elevens holdninger i trafikken. En sådan holdningsbearbejdning kræver, at eleven selvstændigt tager aktivt stilling til de enkelte emneområder. Dette forudsætter bl.a. dialog med kørelæreren og eventuelleandre elever. Bearbejdning af elevens holdninger er væsentlig såvel i den teoretiske som i den praktiske undervisning.

Her kan du læse resten af Rigspolitiets Lærervejledning.​

Tilmeld dig​ her:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »