Erfaren og professionel kørelærer

​Få grundig og kompetent teori- og kørselsundervisning leveret af en dygtig kørelærer på en køreskole, som sikkert og trygt tager dig igennem alle faser frem til dagen, hvor du stolt kan holde kørekortet i hånden.

Som kørelærer ønsker vi det bedste for vores elever, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af undervisningen på vores køreskole.

Hos Køreskolen City-driver ønsker vi således at give dig en god oplevelse. Det skal derfor være en sjov men også alvorlig sag at tage kørekort på vores køreskole. Derfor tager vi som kørelærer udgangspunkt i den enkelte elevs behov og person.

På køreskolen gør vi altså vores bedste for at give dig de optimale forudsætninger frem til både teori- og køreprøve.

Kontakt os

Kontakt i dag din lokale køreskole og kørelærer i Aarhus på telefon 70 20 22 14 eller mail claus@city-driver.dk og hør meget mere om dine muligheder for erhvervelse af kørekort hos Køreskolen City-driver.

Kørelærene i din lokale køreskole

Claus Lundby

Som kørelærer med mange års erfaring har Claus sikkerheden som absolut førsteprioritet. Det er derfor af største vigtighed at lære vores elever alt om trafiksikkerhed, så de sikkert og trygt kan færdes på landevejene. 

Claus er både partner og særligt godkendt kørelærer på den aarhusianske køreskole og har siden 2010 også uddannet kørelærere. Claus har med gode ruter og et stort overblik evnen til at rykke de fleste elever hurtigt frem mod målet: at erhverve kørekortet. Sammen med 4 andre kørelærere leverer han undervisning af høj kvalitet, som ruster dig til teori og køreprøve.​
​​

Du kan læse mere om hvad vi tilbyder inden for kørekort her.​

Tilmeld dig​ her:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »