Pensum

For at blive kørelærer skal du naturligvis uddannes på et højere niveau end de elever du fører til køreprøve. Derfor er uddannelsen til kørelærer ikke blot en uddannelse i at køre bil og kende færdselsloven, men en uddannelse hvor du bl.a. bliver uddannet i køreteknik, køretøjsteknik, undervisningsplanen, køreprøver, færdselslov, mekanisk fysik, pædagogik, kørekortbekendtgørelse mv.

Som grundlag for elevernes køreuddannelse anvendes en undervisningsplan, som danner rammerne omkring den skriftlige forprøve. Derfor skal denne undervisningsplan naturligvis gennemarbejdes, hvilket der bliver lagt vægt på frem mod forprøven i form af forskellige opgaver som sikrer at du bliver sikker i arbejdet med undervisningsplanen.

Efter forprøven sætter vi ind på at arbejde hen mod den afsluttende prøve, hvor vi arbejder frem mod de 4 enkeltdele - teoriundervisning af elever, personlig viden, undervisning af elev i skolevogn og egenkørsel.​

​Her er det den teoretiske del som tager mest tid at forberede. Du skal udarbejde dit eget undervisningsprogram som kommer til at danne grundlag for teoriundervisning af elever til den afsluttende prøve.

Andet afsnit af den teoretiske del af den afsluttende prøve omhandler personlig viden eller egenviden. Her skal vi gennemarbejde et ret bredt pensum i bl.a. køretøjsteknik, pædagogik, færdselslære, køreteknik mv.

De praktiske dele af den afsluttende prøve, består i undervisning af elev i skolevogn. Her skal du undervise og evaluere din elev gennem en tilrettelagt rute. Slutteligt vil prøvekommisionen se din egenkørsel.​​

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »