Jobbet som kørelære

Det kan godt være svært at vurdere inden man starter uddannelsen, og man har tålmodighed til at være kørelærer.

Men det kommer helt af sig selv at man vænner sig til at det ikke altid går helt så hurtigt og glidende i trafikken som når man selv sidder bag rattet.

Som kørelærer har du et forholdsvist frit job og overordnet set er det eneste du behøver en telefon, en kalender og din skolevogn, samt evt. et teorilokale. Det er almindeligt i branchen at flere kørelærere indgår samarbejde, for bedre at udnytte ressourcerne. I mange tilfælde starter man selvstændig virksomhed for at virke som kørelærer (momsregistreret med SE/CVR nr), men I nogle tilfælde kan der være tale og et almindeligt ansættelsesforhold på time- eller månedsløn.

​Når du er færdiguddannet kørelærer får du ret til at føre køreelever gennem hele teoriforløbet, instruere på manøvrebane og glatbane, samt undervise eleverne i øvelseskørsel i skolevogn på vej og slutteligt overlade eleven til den prøvesagkyndige før køreprøven.

Ofte kan man hurtigt og direkte se hvordan den forudgående undervisning bærer frugt og bliver omsat fra teori til praksis. Denne proces er vigtig og meget spændende at følge, både for dig og eleven, hvor du som kørelærer får lov at præge elevens holdninger som trafikant og undervise i at eleven må blive en sikker og ansvarsfuld bilist.

Tilrettelæggelsen af din arbejdsdag bliver du naturligvis selv herre over og du bestemmer selv intensiviteten og hvor mange timer du lægger i dit arbejde.​​

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »