Kørelæreruddannelsen

​Kunne du tænke dig at blive kørelærer? Så tag kørelæreruddannelsen hos Køreskolen City-driver.

Du kan læse mere om kørelæreruddannelsen på de følgende sider.

​​

Kørelæreruddannelsen fører til et selvstændigt, spændende og dynamisk job.

Uddannelsesforløbet til kørelærer omfatter to prøver, en forprøve og en afsluttende prøve. For at kunne bestå disse prøver skal vi igennem et pensum som bl.a. indeholder færdselslære, pædagogik, køreteknik, køretøjsteknik, mv.

Undervisningen vil ikke komme til at ligge på faste tider i løbet af ugen, men vil blive tilpasset dine muligheder for at modtage undervisning. Vi starter naturligvis ud med at du bliver sat grundigt ind i undervisningsforløbet og de hovedemner der skal arbejdes med.

Vi har erfaret at behovet for undervisning, fra fag til fag, er meget forskelligt fra aspirant til aspirant. Fx. er der forskel på hvilke færdigheder en mekaniker og en lærer har.

Derfor har vi valgt at gøre undervisningen mere individuel. Det betyder at du kan vælge til og fra, i forhold til hvilke emner du måtte opgraderes på, så man som fx. mekaniker eller underviser ikke sidder mange timer og bruger mange penge på 'overflødig' undervisning.

Vi har hos City-driver skruet det sådan sammen, at efter en grundig introduktion får adgang til en online kalender. Her kan der bookes undervisningstimer, ud fra det behov som vi fælles finder passende for at få den nødvendige ballast i virket som kørelærer, og selvfølgelig kunne bestå eksamenerne.​​

​Kørelæreruddannelsen hos Køreskolen City-driver foregår i lokalerne i Silkeborgvej 62, 8000 Aarhus. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 43 00 42 for en snak om et uddannelsesforløb eller kig forbi og se køreskolen. Du kan også komme med på bagsædet til en køretime så du kan se hvad du går ind til.

Find kørelærerskolen på Silkeborgvej 62, 8000 Aarhus C ved at klikke her.

Dumpeprocenten for kørelæreruddannelsen er høj, hvis man kigger på landsgennemsnittet. Ved den afsluttende prøve er der vest for Storebælt, gennem de sidste år, 68 % bestået, hos Køreskolen City-driver er det 92 % bestået.

Der bliver sat en ære i at kørelæreraspiranterne får den optimale mulighed for at tilegne sig viden, så der kan aflægges et godt resultat til prøverne.

Klik her for at læse referencer fra tidligere aspiranter til kørelæreruddannelsen.

Kriterier for at påbegynde kørelæreruddannelsen

  • Du skal være fyldt 24 år.
  • Førerretten må ikke være frakendt i de seneste 2 år.
  • Du skal have kørekort til MC, bil og lastbil med anhænger.
  • Du skal have gennemført et pædagogisk grundkursus.
  • Du må ikke være straffet efter straffelovens § 78, stk. 2.**

(** Straffelovens § 78. stk. 2. Den, der er dømt for strafbart forhold, kan dog udelukkes fra at udøve virksomhed, som kræver en særlig offentlig autorisation eller godkendelse, såfremt det udviste forhold begrunder en nærliggende fare for misbrug af stillingen eller hvervet.)

Læs mere om kørelæreruddannelsen på Færdselsstyrelsens hjemmeside: http://www.fstyr.dk/DA/Korekort/Kørelæreruddannelse/Korelareruddannelse.aspx

Voksenpædagogisk grundkursus kan erhverves hos VPC-Erhverv​​, www.vpc-aarhus.dk

Kørekort til lastbil m. anhænger kan erhverves hos fx. Hartmann eller Dekra.

Bli trafikklærer på norsk

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »