Kørekort hos city-driver i Aarhus

Hos Køreskolen City-driver i Aarhus tager vi udgangspunkt i dine behov, ønsker og forudsætninger, når du skal have kørekort. Vi hjælper dig med at tage dit kørekort fra start til slut.

​Det er vores mål, at du naturligvis skal have en god oplevelse hos os, når du tager dit kørekort, da det er et rigtigt godt udgangspunkt for indlæring i både teori og praksis.

​​

Alle anstrengelserne skal gennem undervisningen udmunde i, at du bliver klar til og kan bestå teori- og køreprøven og ikke mindst, at når du efter køreprøven sætter dig bag rattet alene med dit kørekort, og ved præcist, hvordan du skal begå dig ude i byen i Aarhus.​

Holdstart

Når du har valgt, hvilket hold du ønsker at følge i teori, i forhol til dit kørekort starter vi den første gang ud med bl.a. at gennemgå nogle emner om, hvordan en bil er skruet sammen og om, hvordan det hele fungerer, samt en gennemgang af de papirer, der skal indsamles, inden vi kan bestille en teoriprøve, og du kan starte drømmen om et kørekort i Aarhus.

Du vil sikkert også have en del spørgsmål om dit kørekort, køretimer, førstehjælp, prøver, betaling eller noget helt sjette, som vi naturligvis finder et svar på løbende, som spørgsmålene dukker op når du skal tage dit kørekort i Aarhus.​

Manøvrebane i Aarhus

Første skridt mod dit kørekort i Aarhus, og inden du har været til teori tre gange, skal du af sted på manøvrebane - den såkaldte kravlegård. Det tager omkring fire timer, og man er tre elever af sted ad gangen. Her skal du øve dig på at lave forskellige øvelser, mens du jo samtidig skal holde styr på at betjene bilen, når du tager kørekort i Aarhus.

Køreteknik på Jyllandsringen

Efter teoriforløbet er afsluttet, og inden din køreprøve i Aarhus, der er sidste step inden du får dit kørekort, skal du med på glatbane/køreteknisk anlæg ved Aarhus. Hos Køreskolen City-driver i Aarhus samarbejder vi med FDM Jyllandsringen. Her er der bl.a. gode undervisningsfaciliteter og nye biler, der er lette at betjene.​

Køretimerne i Aarhus

​Efter den tredje gang til teori er det blevet tid til det sjove ved at tage kørekort i Aarhus - den første køretime.

Vi starter med at køre uden for Aarhus by, inden vi bytter plads, og du for første gang skal sidde bag rattet ude i trafikken uden kørekort. Første køretime er uden for Aarhus by, hvor vi ikke støder på så meget trafik, og først til sidst i køretimen begynder vi at nærme os byen igen.

​Opbygningen af køreuddannelsen tager udgangspunkt i, at det er den praktiske handling at køre bil, der er bestemmende for, hvordan forløbet af undervisningen skal ligge. Når du skal have kørekort, starter vi derfor med de mere enkle manøvrer såsom igangsætning fra kanten af vejen og at finde den rigtige hastighed.

Kørekort i praksis

Når vi i teoriundervisningen har arbejdet med vanskeligere emner som højresving og venstresving, skal vi i dette trin mod dit kørekort nu ud og prøve det af i skolevognen, og her bliver det dig, der skal til at kigge efter bl.a. fodgængere og cyklister i Aarhus.

Vi skal også en tur på motorvej og tilbage til centrum, hvor vi også kommer til at køre i tæt trafik. Som udgangspunkt planlægger vi en køretime på 2x45 minutter mellem hver gang du er til teori.

Prøverne til kørekort i Aarhus

​Ved slutningen af teoriforløbet, hvor vi har kørt de første 14 køretimer, kan du gå til teoriprøve. Det forudsætter, at du tidligere har afleveret en Ansøgning om kørekort (udleveret ved holdstart), en lægeerklæring, en kopi af dit sygesikringsbevis og et bevis for færdselsrelateret førstehjælp.

Efter bestået teoriprøve kan vi bestille en tid til køreprøve, og vi vil frem mod køreprøven køre de sidste køretimer, der er behov for, så du føler dig helt sikker på vejen, inden du skal have dit kørekort.

Sådan bliver kørekortet dit

En køreprøve skal ikke være fejlfri for at være bestået og for at du kan få dit kørekort, men der må ikke være elementer, som kan være til fare for andre, ligesom hastighedsgrænser mv. skal overholdes. Der må fra prøvesagkyndiges side heller ikke være indgreb på bremse eller rat.

Det vil groft sagt sige, at du i store træk skal kunne køre bilen så godt i den sidste køretime inden køreprøven, at kørelæreren, som sidder ved siden af, er blevet overflødiggjort. Så er du klar til prøven og kan blot vise den prøvesagkyndige, at du sagtens kan køre bil, og at du fortjener et kørekort.

Kontakt os gerne omkring spørgsmål til kørekort i Aarhus. Vi står altid til rådighed, og svare på alle spørgsmål der vedrører dit kørekort.
​​

Læs mere om kontrolspørgsmål til køreprøven ➜

Tilmeld dig​ her:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »