​Vi tilbyder lynhold

​Hos Køreskolen City-driver har vi specialiseret os i Lynkursus, men vi har også Ugehold.

​Derfor har vi lynkursusstart hver måned. Du kan også starte på et Ugehold og så skifte over til Lynhold når de krydser hinanden.

​Find alle holdstarter her.

Onsdag den 14. august kl 16:00​​​​

Lynhold, 4 uger​

Mandag den 16. september kl 16:00​​

​​Lynhold, 4 uger

Mandag den 21. oktober kl 16:00​

Lynhold, 4 uger​​​

Onsdag den 20. november kl 16:00​

Lynhold, 4 uger​

På Lynhold vil der være teori hver mandag og onsdag fra 16:00. Disse hold forløber over 4 uger.

BEMÆRK:
Førstehjælpsbevis og lægeerklæring skal gerne være klar inden holdstart, så du kan få et endnu hurtigere forløb. Kontakt os hvis det er et problem på 40 43 00 42

​Der er ofte førstehjælpskursus i køreskolen. Se mere på www.førstehjælpskurser.nu og vælg 'Silkeborgvej 62'.​

déen med lynhold er at du kommer hurtigere gennem dit forløb med kørekortet. Det betyder at der ikke går så lang tid mellem du har køretimer, hvorved du ikke så let glemmer det du tidligere har lært, hvilket i sidste ende betyder færre køretimer.

Det betyder også at der går kortere tid fra du starter forløbet og til du står med kørekortet i hånden.

Når du tilmelder dig til lynhold vil det være en god idé hurtigt at booke tid til lægeerklæring ved egen læge (husk pasfoto) og booke tid til færdselsrelateret førstehjælpskursus hos fx. førstehjælpskurser.nu. Du kan godt tage førstehjælpskursus inden du starter til teori.

Det er vigtigt at huske på at inden vi kan booke en teoriprøve, skal vi have dine papirer klar; førstehjælpsbevis, lægeerklæring, kopi af sygesikringsbevis og Ansøgning om kørekort (bliver udleveret ved holdstart).

Når du har været til teori den første gang og inden du har været til teori 3. gang, skal du på manøvrebane. Der vil senest ved holdstart komme tider for manøvrebaner.

Efter den 3. gang til teori skal vi ud på den første køretime, og derefter fortsætter vi med at planlægge køretimer mellem teorigangene.

Når du er færdig med teoriforløbet skal du til teoriprøve, og turen til køreteknisk anlæg hvor man skal på glatbane kommer også lige inden køreprøven. Herefter har vi kun de sidste repetitionstimer og køreprøven, inden du kan sætte dig bag rattet og køre en tur, alene.

Når teoriprøven er bestået kan vi booke en køreprøve.​​

Tilmeld dig​ her:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »