​Vi tilbyder lynhold

​Hos Køreskolen City-driver har vi specialiseret os i Lynkursus med teori to gange om ugen, men vi har også hold med undervisning én gang om ugen.

​Derfor har vi lynkursusstart hver måned. Du kan også starte på et af de andre hold, og så skifte over til Lynhold når de krydser hinanden.

​Find alle holdstarter her.

Mandag den 24 maj kl 16:00​​​.

Teoriforløb på 4 uger​

Torsdag den 3. juni kl 16:00.

​​Teoriforløb på 4 uger

Mandag den 28. juni kl 09:00​. Hold fyldt.

Teoriforløb på 14 dage

Mandag den 2. august kl 09:00.​ Hold fyldt.

Teoriforløb på 14 dage​

På Lynhold vil der være teori hver mandag/onsdag fra kl 16:00 eller tirsdag/torsdag ligeledes fra kl 16:00. Disse hold forløber over 4 uger.

BEMÆRK:
Førstehjælpsbevis og lægeerklæring er afgørende for hvornår du kan få en tid til teoriprøve, da Borgerservice skal sige god for bl.a. Lægeattesten.

​Der er ofte førstehjælpskursus i køreskolen. Se mere på www.førstehjælpskurser.nu og vælg 'Silkeborgvej 62'.​

Idéen med lynhold er at du kommer hurtigere gennem dit forløb med kørekortet. Det betyder at der ikke går så lang tid mellem du har køretimer, hvorved du ikke så let glemmer det du tidligere har lært, hvilket i sidste ende betyder færre køretimer.

Det betyder også at der går kortere tid fra du starter forløbet og til du står med kørekortet i hånden.

Når du tilmelder dig et lynhold vil det være en god idé hurtigt at booke tid ved egen læge for at få en Lægeattest (husk pasfoto) og booke tid til færdselsrelateret førstehjælpskursus hos fx. førstehjælpskurser.nu. Du kan godt tage førstehjælpskursus inden du starter til teori.

Det er vigtigt at huske på at inden vi kan booke en teoriprøve (ikke inden holdstart) skal vi have dine papirer klar; Førstehjælpsbevis, Lægeattest og Ansøgning om kørekort (bliver udleveret ved holdstart).

Når du har været til teori den første gang og inden du har været til teori 3. gang, skal du på manøvrebane. Der vil senest ved holdstart komme tider for manøvrebaner.

Efter den 3. gang til teori skal vi ud på den første køretime, og derefter fortsætter vi med køretimer mellem teorigangene.

Når du er færdig med teoriforløbet skal du til teoriprøve, og turen til køreteknisk anlæg hvor man skal på glatbane kommer også lige inden køreprøven. Herefter har vi kun de sidste repetitionstimer og køreprøven, inden du kan sætte dig bag rattet og køre en tur, alene

Tilmeld dig​ her:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »