Kommende holdstarter

Nedenfor kan du se hvornår der er holdstart i køreskolen

​​Holdstart i Aarhus

Mandag den 21. oktober kl 16:00​​​​​

Lynhold, 4 uger

Onsdsg den 20. november kl 16:00​​

Lynhold, 4 uger

Lynhold. 4 uger​

​Tilmelding

Tilmeld dig til det ønskede hold ved at udfylde formularen eller klikke her.

På lynhold er der teoriundervisning over 4 uger, og teori mandag/onsdag 16:00 til ca. 18:30 eller tirsdag/torsdag fra 16:00 til ca kl 18:30.

Idéen med et lynhold er at du kommer hurtigere gennem dit forløb med kørekortet.

Det betyder at der ikke går så lang tid mellem du har køretimer, hvorved du ikke så let glemmer det du tidligere har lært, hvilket i sidste ende betyder færre køretimer.

Det betyder også at der går kortere tid fra du starter forløbet og til du står med kørekortet i hånden.

Når du tilmelder dig til lynhold vil det være en god idé hurtigt at booke tid til lægeerklæring ved egen læge (husk pasfoto) og booke tid til færdselsrelateret førstehjælpskursus hos fx. førstehjælpskurser.nu

Du kan godt tage førstehjælpskursus inden du starter til teori.

​Det er vigtigt at huske på at inden vi kan booke en teoriprøve, skal vi have dine papirer klar; førstehjælpsbevis, lægeerklæring, kopi af sygesikringsbevis og Ansøgning om kørekort (bliver udleveret ved holdstart).

Når du har været til teori den første gang og inden du har været til teori 3. gang, skal du på manøvrebane. Der vil senest ved holdstart komme tider for manøvrebaner.

Efter den 3. gang til teori skal vi ud på den første køretime, og derefter fortsætter vi med at planlægge køretimer mellem teorigangene.

Når du er færdig med teoriforløbet skal du til teoriprøve, og turen til køreteknisk anlæg hvor man skal på glatbane kommer også lige inden køreprøven. Når teoriprøven er bestået kan vi booke en køreprøve. Herefter har vi kun de sidste repetitionstimer og køreprøven, inden du kan sætte dig bag rattet og køre en tur, alene.

Tilmeld dig​ her:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

​Køreskolen city-driver

CVR: 38014544

​Kontakt

Telefon: 40 43 ​​00 42

E-mail:​ claus.lundby@gmail.com

​Følg os på Facebook

Se vores side her »